Category:
Brunei Community
Kami ada membekal kan kambing perap dengan citarasa untuk warga tempatan kitani, Kambing perap ini sepenuh nya di buat oleh warga tempatan, 100% halal bukan nya daging seludupan tetapi di beli dari penjual-penjual daging berlesen di negara Brunei Darussalam.
Produk ini baru sahaja di lancarkan dan ianya masih dalam sesi percubaan bermula pada tarikh 23/04/2025 hari rabu.
Pihak penjual boleh menyediakan 1 hari minima sebanyak 20px dan maksima 50px, Tergantung juga pada permintaan dari masa ke semasa.
1 px berat nya 400gm sudah di rempahi ada sos juga di sedia kan,
pihak tuan/puan selaku pelanggan hanya perlu memasak saja kambing perap ini tanpa perlu susah-susah untuk menyedia kan bahan untuk campuran.
Harga $20. 00 setiap 1px, Belum masuk caj penghantaran.
Untuk daerah brunei & muara setiap pembelian 5 px percuma delivery tidak termasuk pendalaman.
Bagi daerah luar dari brunei muara, percuma penghantaran dengan jumlah :
Daerah belait belian 20px
Daerah tutong belian 15px
Daerah temburong belian 15px
Bagi yang ingin menjadi ejen kambing perap kami dan mendapat harga istimewa minima belian sebanyak 50px, untuk mendapat kan potongan 30%. . .
Harga promosi akan di maklumkan jika ada. . .
Sokong dan dukunglah perniagaan warga tempatan selagi mana ianya adalah penjualan barang bukan tegahan mahu pun yang terkawal di bawah akta eksais di raja. . . .
Jika bukan kitani sendiri yang menjadi pelanggan kepada peniaga tempatan siapa lagi? Apabila mereka maju dalam usaha niaga maka mudahlah untuk membuka kan peluang pekerjaan untuk anak anak tempatan.
sukunglah, dukunglah dengan melanggan produk jualan warga tempatan kitani. . .
Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh lah berhubung terus di talian +6737331907